WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Bewustzijnscoaching


De eerste stap in het creëren van je ideale leven is door bewust te worden van je verlangens en je gedachten. Je mind bepaalt namelijk jouw gevoelens, gedrag en je realiteit. Als je bewust je gedachten omzet naar de gewenste mindset, creëer je vanzelf meer vreugde, rust en geluk - of wat je ook maar verlangt! Wij geven je inzichten, tips en tools om de transformatie van je mind een succes te maken.

Energetische Therapie


Wetenschap heeft aangetoond dat je voor 99,999999% uit energie bestaat. Je bent dus méér dan je fysieke lichaam. Je hebt verschillende energiecentra in en om je heen, als ook een aura. Met behulp van energetische therapie worden dieper gelegen patronen doorbroken en emotionele ballast losgelaten. Ook grond je meer in je lichaam, je ontspant meer en je verruimt je bewustzijn.

Voor wie


Je kan met verschillende hulpvragen bij ons terecht, zoals hoog sensitiviteit, zelfvertrouwen, stress, burn-out en neerslachtigheid. Onze werkwijze is geschikt voor iedereen die zichzelf op een hoger plan wil tillen door zich persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, als ook open staat om zelf aan de slag te gaan. Onze methoden zijn tevens zeer geschikt voor hulpverleners.

BEWUSTZIJNSCOACHING

Wat zijn jouw verlangens?

Met bewustzijnscoaching gaan we je binnenwereld ontdekken. We stemmen af op jouw verlangens: wat verlang je op dit moment? Hoe wil je je voelen en wat wil je ervaren? Waar wil je meer van in je leven? In hoeverre laat je je verlangens toe en waar bied je weerstand tegen?

Vaak staan bepaalde (onbewuste) overtuigingen, gedachtenpatronen en gedragingen je in de weg om het leven te leiden die je écht wil.

Focus verleggen

De focus in onze coaching ligt op wat goed voelt in het moment: is er het verlangen om het verleden in te duiken en deze te verlichten en de inzichten mee te nemen naar het nu, dan leggen we daar de focus op. Is er het verlangen om je nu goed te voelen en in de toekomst, dan leggen we daar de focus op. In de praktijk is het vaak een combinatie van beide.

Bewustzijnscoaching - samenwerking
Bewustzijnscoaching

Holistische werkwijze

Onze holistische werkwijze richt zich op jou als dynamisch geheel:

✧ Je body, mind en spirit

✧ Je verleden, heden en toekomst

✧ Je gedachten, gevoelens en gedrag

✧ Je leven thuis, op werk, in relaties, met familie

✧ Je frequenties op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

Samenwerking

Coaching is een samenwerking tussen coach en coachee. Wij faciliteren de energie en het veilige veld waarin we je uitnodigen om thuis te komen in jezelf. Jij zet je verlangens uit, stelt je open voor inzichten en je gaat in het dagelijks leven aan de slag om jouw gewenste resultaten te behalen.

ENERGETISCHE THERAPIE

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie kan helpen bij het genezingsproces van ziektes en blokkades in het lichaam. Deze vorm van therapie wordt ingezet om oude, afgewerkte energieën te verwijderen en ruimte te maken voor licht, kracht en nieuwe mogelijkheden.

Energielagen

In onze energielagen om ons heen (aura) vinden we vele verschillende energieën terug. Zowel onze eigen energieën, als ook energieën van anderen. Verder kan de energie zich op sommige plekken meer ophopen terwijl juist op andere plekken de energie te ijl is geworden. Dit brengt in ons een disbalans. Door een energetische reiniging toe te passen in onder andere de aura en chakra's wordt de energie weer gelijkmatiger verdeeld, eventueel vervuilde energie afgevoerd en zuivere energie aangevoerd. Dit bevordert de genezing.

Tevens worden verschillende methoden toegepast, zoals kristallen en heilige geometrie.

Energetische therapie - open staan voor de energie
Energetische Therapie

Hoe ontstaat een ziekte of klacht?

Een ziekte of klacht ontstaat in de lichamelijke, emotionele, mentale en/of astrale laag. Ziektes kunnen ontstaan door de omgeving, zoals gifstoffen en frequenties van wifistraling, maar ook door emoties die wij niet voldoende verwerken en bepaalde ziekmakende gedachten die we denken. Hierdoor vormt zich een donkere, minder stromende energie in en rondom het lichaam. Hoe langer we deze emotie of gedachte voeden in ons dagelijks leven, hoe dichter de energie wordt totdat het zich uiteindelijk in het lichaam uit in een ziekte.

Open staan voor de energie

Energetische therapie is een samenwerking tussen coach en coachee. Wij faciliteren de energie en het veilige veld waarin we je uitnodigen om thuis te komen in jezelf. Jij stelt je open voor de energie zodat je je energieën kan laten stromen.

Wat zijn de voordelen?

Tijdens onze bewustzijnscoaching en energetische sessies richten we op het verhogen van jouw frequentie in zijn totaliteit. We brengen al jouw niveaus op één lijn waardoor je meer als een geheel gaat voelen. Dit uit zich in: in je kracht staan, liefde voelen voor jezelf en anderen, bewust manifesteren en positief omgaan met allerlei situaties.

Hoeveel sessies?

Dat hangt af van verscheidene factoren, zoals je huidige situatie, wat je wil bereiken, jouw mate van inzet en in hoeverre je lichaam de energie kan ontvangen. Soms is bij een persoon 1 sessie voldoende om weer een stap verder te komen. Andere mensen vinden het fijn om eens in de twee weken langs te komen om met een specifieke situatie om te leren gaan. En weer anderen vinden het heerlijk om zo nu en dan een ontspanningsbehandeling te krijgen, waardoor ze weer even de rust ervaren waar ze naar verlangen.

Bewustzijnscoaching en energetische therapie

Hoe graag wil je het?

Echte belichaamde verandering heeft tijd nodig en hangt ook af van de bereidheid van jou om nieuwe gedachten, gevoelens en gewoontes aan te nemen. Wij kunnen je laten zien waar de lichtknop is, maar alleen jij kan de lichtknop omzetten.

ERVARINGEN VAN COACHEES

Loepzuiver


Anneminke is een ware engel! Ze heeft met haar energetisch werk mij geholpen om een hele hoop vermoeidheid en druk uit mijn lichaam los te laten en mijn energie op te schonen. Haar aanraking en werk is loepzuiver en zeer bekend. Love it and her!


Erik

Prachtige healing


“Anneminke heeft me een prachtige healing gegeven waarin ik antwoord kreeg op een vraag die me al lang bezig hield. Ze geeft energie, begeleid mijn eigen reis en volgt haar intuïtie daarin.


Alexandra

Dichter bij mijzelf


"Ik ben Anneminke intens dankbaar voor de inzichten die ze me heeft gegeven, de vragen die ze me stelde en de begeleiding tijdens mijn proces. Als je zoekt naar een fijne en goede coach, dan raad ik je zeker aan om te kijken of je een klik hebt met Anneminke!


Paula

INVESTERING IN JEZELF

COACHING & ENERGETISCHE THERAPIE


Voel je vrijer, lichter en meer in de flow. Ontdek jouw pad naar vreugde en geluk!

LOSSE SESSIE


90 MIN | €111*

TRAJECT

5 sessies


5 x 90 MIN | 5 x €100*

TRAJECT

8 sessies


8 x 90 MIN | 8 x €95*

*VERGOEDING

Onze werkwijze valt onder alternatieve therapie en elk jaar veranderen zorgverzekeraars de regels en eisen. Wij kiezen er daarom bewust voor om in vrijheid te leven en werken, waardoor we meer tijd en energie over houden om onszelf en onze methoden te ontwikkelen. 


De sessies worden dus niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn er andere opties om sessies of een verdiepingstraject geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen:


Werk je in loondienst? In overleg met je werkgever kunnen de sessies tot 100% vergoed worden als onderdeel van bijvoorbeeld een persoonlijk budget, coachingsbudget of loopbaanbudget.

Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn de kosten van de sessies aftrekbaar.

ANNULEREN

Heb je een sessie geboekt en kan je onverhoopt niet komen? Geen probleem. Als je het tenminste 24 uur van te voren laat weten, kunnen we de sessie kosteloos verplaatsen. Laat je het binnen 24 uur weten? Dan wordt het gehele consultbedrag in rekening gebracht.

PUNTEN VAN AANDACHT

✧ Wij raden je aan om tenminste drie tot vijf sessies te doen van elk 90 minuten voor het gewenste resultaat.


✧ Het intakegesprek van ca. 45 minuten is gratis.


✧ Coaching is vrijgesteld van btw voor particulieren. Bij zakelijke klanten wordt 21% extra gerekend.


✧ De betaling vindt plaats na de sessie via een betalingsverzoek, factuur of contant.


✧ Heb je weinig te besteden? Vraag hier naar de mogelijkheden om een goedkoper tarief samen te stellen.


✧ Als je een sessie of traject boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Kundalini Experience - coaching en therapie

WAAR KUNNEN WE JE BIJ HELPEN?


Laat ons weten waarbij je een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen kunnen we jouw leven (weer) op de rit zetten met behulp van onze expertise op het gebied van coaching en energiewerk.

Bewustzijnscoaching - contact

Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem contact met ons op:

unsplash