OVER ONS

Wij zijn Anneminke en Arjen, beiden gepassioneerd om mensen te inspireren tot een leven van spelen en genieten. Samen creëren we voor jou een liefdevol en krachtig veld waarin jij mag zijn wie jij werkelijk bent.

Onze Visie


Onze ideale wereld is er een in harmonie, vrede, liefde en bovenal vreugde! Waarin gelijkheid en verlichting centraal staat. Met ons werk dragen we graag een steentje aan bij aan een mooiere wereld.

Onze Missie


Wij begeleiden je graag op jouw pad naar rust, liefde en vrijheid met een luisterend oor, een zachte hand en onder liefdevolle begeleiding. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kan je je volle potentieel ontdekken.

Onze Kracht


Wij kijken voorbij beperkingen en verhalen en zien jou voor wie jij werkelijk bent: een Creator! Het Lichtwezen die jij bent brengen wij meer op de voorgrond, zodat jij jouw leven kan creëren zoals jij dat verlangt.

Anneminke Bakker - over ons

ANNEMINKE BAKKER


Bewustzijnscoach · Psycho-Energetisch Therapeut · Master Christusenergie Healer · Kundalini Facilitator · Reiki I Healer · Buikdansdocente · Master of Arts · Lachyogabegeleider · Beoefenaar van qigong en yoga

Arjen Tolk - Over ons

ARJEN TOLK


Sparkle Coach · Co-Facilitator · Spaceholder ·  Oldtimerfanaat · Race Coach · Auto Coach · APK-Keurmeester · Bouwer van sleepers · Avonturier en levensgenieter in hart en nieren

ANNEMINKE

Haar kracht

Met haar rustige doch sterke energie en liefdevolle kracht begeleid zij mensen naar een waardevol leven waarbij ieder zijn kracht en zelfvertrouwen kan (her)vinden.

Haar verhaal

In het jaar 1983, op een warme zomernamiddag in Alkmaar, onder de sterren van de Leeuw constellatie, werd Anneminke geboren. Een verlegen meisje met een rijke fantasie, al dansend zich verwonderend over de wereld. Ze voelde zich anders, kleedde zich anders en maakte vele avonturen mee. Op ontdekking gaan in de wereld, vele reizen maken naar verschillende continenten en via haar innerlijke wereld ook naar andere dimensies en universa.


Geleidelijk aan steeds meer aardend in de wereld van de mens, ontdekte ze dat ze een gave had: licht brengen. Eerst maar van zichzelf houden was de volgende logische stap. Al haar aardse facetten liefhebben door onvoorwaardelijk, zonder oordeel naar zichzelf te kijken. "Ik ben wie ik ben. Ik ben uniek zoals iedereen uniek is. Ik volg mijn eigen (wijze) pad."


Zo gezegd zo gedaan. Boeken werden verslonden, persoonlijke ontwikkelingstrainingen zijn gevolgd, Ayahuasca reizen zijn gemaakt en begeleid en tantraworkshops zijn gevolgd en gegeven.


Toen werd het tijd om zichzelf op de kaart te zetten. Echt de verdieping in te gaan en te leren wat er te leren valt over de mens. Eerst maar het reguliere pad volgen. "Wie weet is de psychiatrie wat voor mij." Daarin gewerkt en geleerd, maar na twee jaar beseffend: "Nee, dit is het toch niet. Deze manier van mensen helpen is niet passend voor mij. Ik zie de weg naar vrijheid anders."


Vervolgens de alternatieve kant opgegaan. Verschillende workshops en trainingen gevolgd en uiteindelijk beland bij de Noorderlicht Academie. Daar zijn haar gaven verfijnd, intuïtie verbreed en processen verlicht.


Nu staat ze voor jou klaar, met beide benen op de grond, in haar rust, met zachte kracht en vol liefdevolle energie. Klaar om jou te begeleiden op jouw pad van verlichting.


Kijk hier video's van Anneminke.

Anneminke Bakker - belly dance

Opleidingen

 • Kundalini Facilitator - Kundalini Touch - Amsterdam
 • Zuiver Waarnemen - driejarige opleiding tot Psycho-Energetisch Therapeut, Bewustzijnscoach & Lichthealer - Noorderlicht Academie - Geldrop. Opleiding is geaccrediteerd door KTNO, VBAG en BATC
 • Master Christusenergie Healer - driejarige opleiding -Noorderlicht Academie - Geldrop
 • HBO-V Psychiatrische Verpleegkunde (duaal, twee jaar) - Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de opleiding gewerkt op een gesloten psychiatrische afdeling in de Nieuwe Valerius van het VU-ziekenhuis te Amsterdam
 • Reiki I - Helios Centrum - Heerde
 • Healing-Reading op haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten - Elohim Centre - Veelerveen
 • Vertrouwenspersoon - Humanitas - Amsterdam
 • Lachyogabegeleider - Maarten Vos - Amsterdam
 • Intuïtieve Massage - Massage Marin - Amsterdam
 • Shamanic/Tantric Body-Dearmouring - Frequency Facilitator - Hilversum
 • Essence en Source - Humanication - Amsterdam
 • MA Archeologie en Middeleeuwen - Universiteit van Amsterdam
 • BA Archeologie en Prehistorie - Universiteit Leiden.

ARJEN

Zijn kracht

Arjen komt al snel tot de kern van problemen. Hij kijkt voorbij de beperkende gedachten en overtuigingen die mensen tegenhouden om volop van het leven te genieten.

Zijn verhaal

Arjen inspireert al jaren zichzelf en anderen om een fijner en vrijer leven te creëren. Zijn passie is werken met de wet van aantrekking en manifestatiekracht. Zo heeft hij Anneminke onder andere bewust in zijn leven gecreëerd. Met zijn openheid en integere, directe aanpak komt hij al snel tot de kern bij mensen en laat je zien hoe je door middel van een ander perspectief je leven ten goede kan veranderen.

Grote passies

Naast zijn mensenpassie is hij een groot liefhebber van auto's en racen. Check zijn website www.creativecars.nl voor toffe projecten en diensten die hij aanbiedt.

Arjen Tolk - passies
unsplash